print

16de “Lions Oldtimer Tour”


Lions Club IJsedal Tervuren nodigt u vriendelijk uit om deel te nemen aan de 16de Lions Oldtimer Tour.

–Wij nemen de start bij één van de toonaangevende spelers  in prestige-classic en  sportscars in Europa met name: British & Sportscars te Overijse. Tijdens de verwelkoming met heerlijke koffiekoeken en dito warme dranken kan U kennismaken met de unieke collectie wagens uitgestald in diverse prachtige showrooms

– Rijdend door de mooie landschappen in de provincies Vlaams-Brabant en Limburg begeven we ons naar Waals-Brabant

– in het charmevolle kader van kasteel Orp te Orp-Jauche worden we verwend op een welverdiende lunch, waarna we de namiddag rit aanvangen via  pittoreske  landelijke wegen.

– De rit eindigt op de Grote Markt van Tervuren die speciaal voor onze wagens zal gereserveerd worden  Een heerlijke BBQ wacht op ons waar ook de de prijzen worden uitgereikt. De “Tour” gaat immers gepaard met een wedstrijd : tijdens de rit dienen  vragen opgelost te worden.

– De route staat beschreven in de ‘roadbook’ met het systeem ‘bolleke-pijl’.

Het gaat om een toeristische tocht !

Snelheid is uit den boze ! De deelnemers zijn geacht de verkeersregels te respecteren. De inrichters zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

* veteran cars, classic- en youngtimers en moto’s zijn welkom !

Programma :

– van 08.30  tot 10.00 u. : samenkomst met ontbijt en vertrek bij “British & Sportscars”, Hengstenberg 111, 3090 Overijse

– ‘s middags: Lunch in het kasteel Orp-Jauche

– vanaf 16.00 u : de tocht eindigt op de Markt van Tervuren met een BBQ en de prijsuitreiking in ”De Zevenster” , Markt 7 te Tervuren .

– Ook niet deelnemers aan de ‘tour’ zijn van harte welkombij de BBQ en kunnen op deze manier kennis maken met deelnemers en leden van onze club.

Onze goede doelen danken voor uw steun.